Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Woonboulevard Princenhage
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Holly Jolly Snoepwinkel
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Visdag Princenhage 2018 op de Westerschelde en de zee

Visdag Princenhage 2017 op de Westerschelde

Op zondag 15 oktober 2017 was weer de Visdag Princenhage. Ongeveer 70 vissers gingen die dag gezellig vissen met elkaar op de Westerschelde. s’ Morgens werd er verzameld bij de posthoorn waar de bus met onze chauffeur Hans al stond te wachten om ons veilig naar Hansweert te brengen.

Aangekomen in Hansweert lagen er twee boten te wachten de Rex en de Onderneming. Daar kon iedereen aan boord en de hengels weer in orde maken en dan gezellig koffie drinken onderdeks.

Op de visplaats aangekomen werden de hengels uitgegooid en dan maar wachten op beet. Na een poosje werd het eerste visje boven gehaald en werd er nog meer gevangen. 

Ik zelf zat op De Onderneming en daar was het heel gezellig met muziek en de zon die volop scheen. Ook zat een groep van Maikel van Oosterhout bekend van Koijen en Partners en groepje van Ben Sprenkels bekend van Don Qui-John op deze boot.

Ben was dit jaar jurylid en moest beoordelen wie de grootste vis gevangen had, maar ja Ben kreeg het voor elkaar om de duimstok die het comité beschikbaar stelde te laten sneuvelen.

Op de Rex werd ook aardig wat vis gevangen en was het heel gezellig en de verzorging op beiden boten was erg goed. Dus alles zat mee deze dag en qua vissen zat het comité weer goed dit jaar.
De winnaars van de grootste vis op de onderneming was Chris van Peer 36cm en op de Rex , Toon van Beek 31.5 cm groot totaal werden er 131 vissen gevangen . maar deze dag staat ook om de gezelligheid op de eerste plaats.

Ook staat er ieder jaar een puzzel in het boekje van de Visdag , dit jaar wat moeilijker gemaakt maar er waren vele personen die alle vragen hadden ingestuurd, weer drie die alles goed hadden van harte hoor.
Zoals elk jaar werden ook de jubilarissen gehuldigd ,dit jaar was er visser die meeging voor de 45e keer en dat was ons ere lid Jan van den Broek- Rien Nuiten 40e keer -Nol Backx 30e keer mee gegaan. Maar ook zijn er die voor de 20e keer /5e keer en dit jaar waren er 9 die voor de eerste keer mee zijn gegaan.

Na deze handeling was er weer de loterij de dames kwamen weer langs de tafels om zo veel mogelijk lootjes te verkopen . De prijzen tafel werd dit jaar weer verzorgt door Annemieke Jacobs en Gerard deze gaan er ieder jaar op uit om er een mooie prijzen tafel van te maken( bedankt hoor) Maar ook mogen we Rein en Jan niet vergeten Jan zorgt altijd voor de advertentie ‘s en dat is ook veel werk hoor!!!!
Ook werden de dames van onze vissers verrast door het comite met ene leuke boeketje gemaakt door de firma Allure van Jan Koolen met dit jaar als extra een korting bon van €5,00

De loterij verliep vlot en alle prijzen werden goed verdeeld onder gasten . Als laatste werd de hoofdprijs verloot en het lootje werd dit jaar getrokken door onze ere voorzitter. De hoofdprijs was dit jaar een weekend voor twee personen verzorgt naar Grand Hotel ter Duin te Burgh-Haamstede.
Deze prijs ging dit jaar naar de Familie van Beek van harte en geniet van uw prijs.

Het comite wil ook graag alle sponsoren bedanken voor hun bijdrage aan deze Visdag 2017 .

Namens REIN –JAN- GERARD BEDANKT EN GRAAG WEER TOT DE VOLGENDE VISDAG 2018

Gerard Reniers
Secretaris.