Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
> Evenementen
> Bierreclame-café
> Koopzondagen
> Naar de markt
> Terraszitten op zondag
> Uitagenda Breda e.o.
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Woonboulevard Princenhage
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Holly Jolly Snoepwinkel
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Hieronder treft u een overzicht van geplande evenementen:
   
Evenementen in Etten-Leur 

Etten-Leur is een plek waar het goed toeven is. Makkelijk bereikbaar vanuit Princenhage per auto en bus (vanaf de haltes aan de Ettensebaan), een prachtig en groot winkelcentrum, onlangs nóg groter geworden doordat de Bisschopsmolenstraat werd her-ingericht met ook een prachtig overdekt stuk waarin bijvoorbeeld een supermarkt van Dirk van den Broek te vinden is van 2000 m2, naar onze begrippen erg groot en daar tegenover een groentenwinkel, zó mooi, vers en groot- die moet je gezien hebben. Ook vind je er de nummer 1 markt van Brabant  op de woensdagen én vol met activiteiten. De website Stappen en Shoppen produceert een volledige lijst: up-to-date.
 
1.7.2017
  

Warme maaltijd in wijkcentrum Princenhof  

Wist u dat u op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 12.00 en 13.00 uur een heerlijke warme maaltijd kunt gebruiken in wijkcentrum Princenhof. Kom eens langs. U kunt zich vóór 9.30 uur aanmelden bij één van de vrijwilligers op telefoonnummer: (076) 530 97 91. U bent van harte welkom! 

Wijkcentrum Princenhof, Princentuin 1, tel. (076) 530 97 91 
 

Bingo in O.C. de Vlieren  

Op dinsdag 17 juli van 14.00 tot 16.30 uur: bingo! De zaal in Ontmoetingscentrum De Vlieren gaat open om 13.30 uur. Tien rondes en één extra super ronde. Totale kosten: €6,75. 

O.C. de Vlieren, Mgr. Nolensplein 1, tel. (076) 514 28 55. 
 

za 15 sep - zo 23 sepVredesweek 15-23 september 

'Generaties voor vrede' is het thema van dit jaar en er zijn een aantal interessante activiteiten: 18 september 19 uur een oecomenische Taizéviering met als voorgangers Ds Quaak-Kloet en pastor Henny Spooren. Dan op 20 september om 9 uur de donderdagviering, niet in de Martinuskerk maar in de Johanneskerk, maar nu met dominee Ridder-Van Meggelen en pastor Lint. Tenslotte op 23 september 11 uur de hoogmis in de Martinuskerk met als voorgangers Ds. Ridder en Pastor Spooren met zang door het Jongerenkoor Princenhage. Deze dienst is ook speciaal gericht op de jeugd: neem de kinderen meer!

zo 7 oktoberFranciscusviering in de kerken 

Zowel in de Martinus (11 uur) als in de H. Moeder Godskerk (9:30 uur) is er een familieviering in het teken van de H. Franciscus. Kinderen mogen hun knuffels meenemen. De Meertenszangertjes zingen in Princenhage, op Effen zingt het kerkkoor. 
 

za 20 oktoberJaarfeest van Aogse Bluf 

Aogse Bluf houdt vandaag het jaarfeest met véél muziek bij de 7 Heuveltjes, Galderseweg 27. Hou de datum maar alvast vrij. Tussen 20 en 2 uur en meer bijzonderheden op de Facebookpagina van Aogse Bluf.
 

zo 28 oktoberVisdag Princenhage 2018 op de Westerschelde en de zee 
De 48e Visdag 2018 van Princenhage is dit jaar op 28 oktober 2018. We vertrekken met 2 boten vanuit Hansweert om te gaan vissen op de Westerschelde en op zee. Hopelijk nóg meer vis dan afgelopen jaar en in ieder geval: minstens net zo gezellig. Na terugkeer een mosselavond in De Posthoorn. Zet de datum alvast in uw agenda en wilt u al melden dat u mee gaat: stuur een mailtje aan Gerard Reniers op mailadres gpm.reniers @ versatel.nl dan houden we u verder op de hoogte. Kijk t.z.t. op de website voor de laatste info.


 


meer..
wo 7 novemberInformatieavond fusie parochies Princenhage/Prinsenbeek 

In de tweede helft van september komt er nieuws over de nieuwe naam van de fusieparochie St Martinus en OLV Ten Hemelopneming. Op 7 november is er voor beide parochies een infoavond over de fusie. Let op het novembernummer van Lieve Hemel, het parochieblad, voor meer informatie.
 

wo 7 novemberEen reis door het geloof in Hagedonk 

Vanaf 13.30 uur organiseert het ouderenpastoraat in Hagedonk een gezellige middag met als thema 'Een reis door het geloof' onder leiding van Ad Rooms. Als u geen vervoer heeft: geen probleem u kan worden opgehaald. 
 

do 28 februariCarnaval 2019: je hebt het of je hebt het niet 

G'eddut of g'eddut nie! Donderdag 28 februari start carnaval 2019 met het Vrouwkesbal en tot 5 maart blijft het feest. Alle bijzonderheden tzt op de website van de CC en in de Lapteen natuurlijk die rond 20 februari zal verschijnen.
 

za 11 mei - zo 12 meiEerste communie in de Martinuskerk 

Zaterdag en zondag is het eerste communie in de Princenhaagse geloofsgemeenschap. Beide dagen om 10 uur in de Martinuskerk, bij grote belangstelling is er een uitwijk op zondag 12 uur. Op zondag 12 mei is de eerste H. Communie in de Moeder Godskerk op Effen.