Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Nieuwe route en bushaltes lijn 4

De Gemeente Breda gaat nieuwe bushaltes aanleggen in de Hovenierstraat, Burgemeester Sutoruisstraat en Flierstraat. De gemeente moet daarvoor een verkeersbesluit nemen. U kunt tot woensdag 3 oktober reageren op dit besluit. De nieuwe bushaltes zijn nodig, omdat vanaf zondag 9 december 2007 een nieuwe dienstregeling geldt voor de stadsbussen in Breda. Stadslijn 4 rijdt in deze nieuwe dienstregeling richting binnenstad/station een nieuwe route. Momenteel rijdt lijn 4 via de Flierstraat, Burg. Sutoriusstraat en Hovenierstraat richting Princenhage. De terugroute richting binnenstad en centraal station loopt momenteel via het Heuvelplein en Thorbeckeplein. Vanaf 9 december 2007 rijdt lijn 4 op de terugroute ook via de Hovenierstraat, Burg. Sutoriusstraat en Flierstraat. Sinds 2006 is de provincie Noord-Brabant opdrachtgever voor het openbaar vervoer in heel Noord-Brabant. De provincie heeft de routewijziging van lijn 4 reeds vastgesteld.


Het gaat om de volgende drie bushaltes: 

Hovenierstraat (westzijde)
Ter hoogte van het plantsoen net na de Pannendekkerstraat. Er komt een verhoogd halte- perron voor een betere instap naar de bus en een abri (wachthuisje). 

Burgemeester Sutoriusstraat (zuidzijde)
ter hoogte van de parkeerplaats gelegen aan de Vloed. 

Flierstraat (zuidzijde)
ter hoogte van het plantsoen net na de Fagelstraat. Er komt een verhoogd halteperron voor een betere instap naar de bus en een abri (wachthuisje).

Verkeersbesluit
Het verkeersbesluit ligt van woensdag 22 augustus tot woensdag 3 oktober ter inzage bij de Balie Voorlichting in de hal van het Stadskantoor aan de Claudius Prinsenlaan 10, Breda. Bezwaar maken kan gedurende deze periode ook schriftelijk. Richt uw bezwaar aan het College van Burgemeester en Wethouders van Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda. U kunt het ook downloaden van de website

Informatie
Met vragen over het ontwerp van de bushaltes kunt u terecht bij dhr. M. Geervliet van de afdeling Ontwerp Openbare Ruimte, telefoonnummer: (076) 529 44 72, e-mail: m.geervliet@breda.nl.

Met vragen over de dienstregelingwijziging kunt u terecht bij dhr. V. Boelen van de afdeling Verkeer en Vervoer, telefoonnummer: (076) 529 38 93, e-mail: vjb.boelen@breda.nl of dhr. M. van Eyk van de afdeling Verkeer en Vervoer, telefoonnummer: (076) 529 35 98, e-mail: m.van.eyk@breda.nl.

Meldpunt
Met vragen en meldingen over andere zaken die de gemeente regelt, kunt u op werkdagen van 08.00 tot 16.30 uur terecht bij het Meldpunt, telefoon (076) 529 48 00.


Overige nieuwsberichten