Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Oranjeparty in Princenhage... in De Koe.

<--- Deze foto omdat het uiteindelijk toch de verjaardag was van de geliefde Koningin Juliana -die ervoor gezorgd heeft dat 30 april zo'n fantastisch feest was en bleef.

Op 29 en 30 april gaat Princenhage weer op grootse wijze Koninginnedag vieren. 29 April met de Koeparty en het Oranjecomité Princenhage (het O.C.P.) presenteert voor de jeugd een grootste ORANJEPARTY tijdens Koninginnedag op woensdag 30 april.

10.00 uur: Feest in De Koe.
De activiteiten vinden in verband met het slechte weer plaats in gemeenschapshuis De Koe aan de Ambachtenlaan.
Om 10.00 uur wordt door een jarige Princenhagenaar de vlag gehesen. Daarna zal uit volle borst het Wilhelmus worden gezongen, dat op de scholen nog eens goed is ingestudeerd. Het Twirlpeloton Doskonale, dat in zowel in binnen- als buitenland veel succes oogst, brengt een wervelende show.

Meteen daarna begint de Oranjeparty-2008. Er is van alles te beleven: kinderland, de raketlift, een stormbaan, balspelen, het pyramidespel van Boeddha, dr. Bibber, ringwerpen, het ballenkanon, de zenuwspiraal en allerlei andere spannende dingen. Er horen lekkere traktaties bij! De party duurt tot 13 uur.  

14.00 uur Kinderbingo in De Koe

Om 14.00 uur wordt ook in De Koe kinderbingo-per-computer gespeeld. Alle kinderen die hieraan meedoen brengen zelf een onderlegger, potlood en een kussentje om op te zitten mee. Ook daar is weer gezorgd voor verrassende prijzen.

De vlaggen uit...
In de loop van de ochtend krijgen de Princenhagenaars, die al heel vroeg de vlag buiten hangen, een oranje briefje in de bus, dat 's middags om 15:30 uur bij het Roode Hert als lot zal dienen voor het winnen van Oranjetaarten, die door alle Princenhaagse bakkers gratis ter beschikking zijn gesteld. Verwacht wordt, dat heel Princenhage de drie-kleur weer zal laten wapperen.


16.00 uur: Feest op de Haagsemarkt
Om 16.00 uur begint het programma op de Haagsemarkt. Er wordt gezellige muziek gemaakt door Aogse Bluf die afwisseld bij het Roode Hert en Don Qui-John zullen spelen.

Dankzij een groot aantal sponsors én de spontane medewerking van vele vrijwilligers is ook dit jaar het Koninginnefeest weer mogelijk gemaakt.



Overige nieuwsberichten