Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Sinterklaas in Westerpark, Tuinzigt, Princenhage en Heuvel (22.11)

Voorafgaand aan de intocht in Princenhage start de Sint om 11 uur bij de Boomgaardschool in Westerpark aan de Wegedoornpage. Begeleid door Showcorps Concento met Majoretten en de Friese Paarden Caroussel groep uit Etten-Leur  maakt hij een rondje door de wijk. Om 14 uur wordt er een feestje gebouwd in Het Witte Schaap waar je je wel even voor moet opgeven bij Verstraeten, tel 5142415. Om 14:45 wordt de Sint daar verwacht.

Sinterklaas zal zondag 22 november 12:30 uur weer voor de 90e 91e 92e keer op de Haagsemarkt aankomen met zijn pieten. In afwachting van zijn komst zal er muziek gemaakt worden. Enkele feestpieten zullen de Haagsemarkt opsieren met hun kunsten. Feestpiet Sjouw Sjouw heeft laten weten dat hij wel naar de Markt komt en hij neemt de Beat Piet Band mee voor de muziek. Natuurlijk is er na afloop een rondrit én een ontvangst in De Koe waar de Goedheiligman de kindjes alvast in sfeer zal brengen. Voor ouderopvang is gezorgd. De Aogse Pieten zijn de échte Pieten die zwart zijn geworden door het kruipen door al die vieze schoorstenen. Probeer het maar, ze geven allemaal af.

Dan is het rennen naar Heuvel, de Sint vertrekt daar om 13.30 uur vanaf het Huis van de Heuvel op het Mgr Nolensplein. Rondje door de wijk ook weer met de Friese paarden, motoren en met Doskonale en vanaf 15 uur ontvangst in De Vlieren (in het Huis van de Heuvel). Je kan daar de hele week nog kleurplaten ophalen die je kan kleuren voor de Sint!

In het Ginneken komt de Goedheiligman aan bij de Duivelsbrug, 13 uur. De Harmonie Concordia staat gereed. Dan een flinke toer door de wijk en zo rond 14:30 wordt de stoet terug verwacht op de Ginnekenmarkt. Smeer de kelen, want iedereen wordt verwacht mee te zingen aldaar. In zaal Vianden start dan om 15 uur de Sint Super Show.



Overige nieuwsberichten