Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Heuvel ondergronds in het nieuw (6.5-)
Vervangen gas- en water en elektraleidingen in Heuvel

Van dinsdag 6 mei tot mei 2015 voert aannemer Van Vulpen in opdracht van Brabant Water en Enexis werkzaamheden uit in de wijk Heuvel. Daarbij worden de water-, gas- en elektraleidingen en -aansluitingen in Heuvel vervangen. De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 07.00 uur en 17.00 uur. Het werk wordt in fases uitgevoerd. Op dinsdag 29 april is er in het Huis van de Heuvel aan het Mgr. Nolensplein een informatieavond over de werkzaamheden. U bent daar tussen 19.30 en 21.00 uur van harte welkom.

Waarom deze werkzaamheden
Het water- en gasleidingnet in Heuvel is grotendeels in de jaren '60 aangelegd en het is aan vervanging toe. De aannemer vervangt het leidingnet volgens de nieuwste inzichten en stand van de techniek. Ook worden de aansluitingen van water en gas in de meterkast vervangen. De bestaande gas- en elektrameters worden omgewisseld voor intelligente slimme meters: ze zijn op afstand uitleesbaar door de leveranciers van de nuts-diensten.

Wat betekent dit voor u
Aannemer Van Vulpen voert de werkzaamheden van zowel Brabant Water als Enexis uit. Vanaf dinsdag 6 mei 2014 kunt u werkverkeer of graafmachines in uw straat aantreffen. Vanaf die datum kan het voorkomen dat uw oprit tijdelijk niet toegankelijk is, omdat de straat is opengebroken. Ook is het mogelijk dat er tijdelijk geen water uit de kraan komt, of dat uw gastoevoer tijdelijk wordt onderbroken. Deze onderbrekingen vinden plaats op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur. Brabant Water en Enexis informeren u in deze voorkomende gevallen op tijd met een kaart of brief in de brievenbus.

Het kan zijn dat u uw afvalcontainer op een andere plaats moet aanbieden, omdat de vuilniswagen niet in uw straat kan komen. Als er in uw straat gewerkt wordt moet u wellicht uw auto ook tijdelijk ergens anders parkeren. Mogelijk ondervindt u (geluids)overlast in de straat. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Informatiebijeenkomst
Op dinsdag 29 april zijn er vanaf 19.30 uur medewerkers van Enexis, Brabant Water, aannemer Van Vulpen en de Gemeente Breda aanwezig in het Huis van de Heuvel om u met plattegronden en uitvoeringstekeningen te informeren over de fasering en bijbehorende planning van de uit te voeren werkzaamheden. U kunt hier ook informatie krijgen over de ‘slimme’ meters.

Inloopmiddagen
Uiteraard proberen Enexis, Brabant Water, Van Vulpen en de Gemeente Breda u zo goed mogelijk te informeren over de voortgang van de werkzaamheden. Daarom bent u vanaf woensdag 14 mei 2014 iedere woensdag tussen 13.00 en 14.00 uur van harte welkom in de directiekeet die geplaatst is op het grasveld aan de Heuvelbrink. U kunt daar naast de algemene informatie de actuele planning van de werkzaamheden in uw straat of wijk inzien.

Informatie
Heeft u vragen? Neem contact op met de gemeente via www.breda.nl  of bel 14076 of 5293001 

De Gemeente Breda publiceert lokale informatie ook op overheid.nl. Wilt u Breda berichten en/of andere lokale informatie digitaal ontvangen, dan kunt u zich op die site abonneren op de e-mailservice. Klik op Blijf op de hoogte!

Overige nieuwsberichten