Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


TopWorkers. Alles in één hand.
Het personeel van TopCleaners levert optimale hygiëne tegen een messcherp tarief, gecombineerd met een ongeëvenaarde service. Voor alles wat met schoonmaakwerk te maken heeft garandeert TopCleaners de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs. Onder andere voor kantoorschoonmaak, opleveringsschoonmaak, glasbewassing en industriële reiniging heeft TopCleaners de beste schoonmakers in dienst. De schoonmaakdisciplines van TopCleaners leveren gegarandeerd een brandschoon resultaat! Bovendien wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en -producten.

TopCleaners is onderdeel van TopWorkers, sinds enige tijd gevestigd op het Spinveld, hier niet ver vandaan. Gespecialiseerd in vastgoedonderhoud. Samen sterk: 5 afzonderlijke bedrijven die betrouwbaarheid, flexibiliteit en een eerlijke prijsstelling hoog in het vaandel hebben staan, hebben zich verzameld onder één naam. Een centrale en ervaren backoffice, die werkt volgens de gouden regel: afspraak is ook écht afspraak. Eén aanspreekpunt draagt zorg voor een goede afwikkeling van het gehele traject.

Van werk komt werk. Bij een verbouwing is vakmanschap van verschillende experts nodig. Een schilder, elektricien, timmerman, metselaar, stukadoor, schoonmaker, noem maar op. Facilitaire dienstverlener TopWorkers heeft ze allemaal in huis. Wij zorgen er voor dat de verschillende werkzaamheden naadloos aansluiten op elkaar. Dat bespaart u een hoop ergernis, tijd en vooral onnodige kosten.

TopPainters, TopCleaners, TopBuilders, TopMaintenance en TopWasteService zijn natuurlijk als afzonderlijk bedrijf in te huren. Ook dan bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit tegen de allerbeste prijs!

Spinveld 5, C2, telefoon 088-2223221. Website


Overige nieuwsberichten