Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Het wordt dus Super de Boer Pollemans
  Er wordt in het dorp al van verschillende kanten bevestigd dat de Roosendaalse top-ondernemer (directeur van de grootste Super de Boer vestiging) en voorzitter van het bestuur van de voetbalclub RBC zijn oog heeft laten vallen op de nu sterk vergrote vestiging van Super de Boer aan de Pastoor van Spaandonkstraat. Jan Pollemans is niet zomaar een directeur van een supermarkt, hij heeft in Roosendaal al bewezen dat je ook de beste kunt zijn: kijk op zijn website. Jan Pollemans was finalist van de prestigieuze ZO2Z Award en bij die gelegenheid schreef de vakjury het volgende:

  Er wordt in het dorp gefluisterd dat de Roosendaalse top-ondernemer (directeur van de grootste Super de Boer vestiging) en voorzitter van het bestuur van de voetbalclub RBC zijn oog heeft laten vallen op de nu sterk vergrote vestiging van Super de Boer aan de Pastoor van Spaandonkstraat. Nadere bijzonderheden ontbreken nog maar zodra ze er zijn hoort u van ons. Jan Pollemans was finalist van de prestigieuze ZO2Z Award en bij die gelegenheid schreef de vakjury het volgende:


Jan Pollemans, Super de Boer-ondernemer in Roosendaal


‘Het imago van de supermarkt bepaal je zelf’
Deze visie van Jan Pollemans vind je in alle opzichten in de winkel terug.

Pollemans combineert de inhoud van zijn commerciële formule met op extra activiteiten binnen de winkel gericht ondernemerschap. De kansen die hem gegeven worden door zijn nevenactiviteiten buiten de winkel - zoals het voorzitterschap van RBC - nut hij eveneens ten gunste van zijn winkel uit.

Deze drive brengt hij ook over op zijn medewerkers. Iedereen wordt opgeleid!Vakkenvullers starten niet zonder een certificaat behaald te hebben. De meerwaarde van oudere medewerkers zit met name in hun adviesfunctie naar de klanten.
Zijn persoonlijke betrokkenheid met de winkel en de buurt is groot. In het leefbaar houden van de omgeving speelt hij een duidelijke rol.

De finalejury is dan ook van mening dat wij te maken hebben met een hele goede zelfstandige ondernemer die door zijn sterk commerciële houding, zijn lokale en regionale betrokkenheid en zijn zeer persoonlijke invulling van het ondernemerschap de meerwaarde van de zelfstandige onderstreept en zijn commerciële kansen goed weet uit te nutten. Door creatief een antwoord te vinden op potentiële bedreigingen weet Jan Pollemans zich als provinciaal winnaar van Brabant te onderscheiden en is hij terecht genomineerd voor de nationale titel.


Overige nieuwsberichten