Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Bukken, tillen, zitten, lopen.. we doen het allemaal....
Dagelijkse activiteiten waar we eigenlijk nooit bij stilstaan. Totdat… dit bewegen niet meer vanzelf gaat en we pijn, stijfheid of beperkingen ervaren. 

Cesartherapie Breda
maakt u bewuster van alledaagse bewegingen die u vaak maakt en door die te verbeteren zijn klachten al flink terug te dringen!

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.cesartherapiebreda.nl of contact met ons opnemen via telefoonnummer 076-5206097

We zorgen er graag voor dat u in beweging blijft!
Anita Berende en Karin Oomen
Kronenburgwerf 23a te Breda

Even voorstellen

Anita Berende is in 1999 als oefentherapeut Cesar afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht. In de zomer van 1999 heeft ze de praktijk aan de Baronielaan in Breda gedeeltelijk overgenomen en is sindsdien werkzaam als zelfstandig oefentherapeut.

In januari 2006 is de praktijk verhuisd naar praktijkhuis Poolseweg in Breda. In dit pand zijn meerdere disciplines aanwezig, waarmee samengewerkt wordt waaronder de dietist, Sandra van der Westen. Sinds 1 april 2009 heeft Anita een nevenvestiging opgericht aan de Kerkstraat in Bavel en sinds 16 april j.l. houdt ze spreekuur in Medisch Centrum De Kroon, aan de kronenburgwerf 23A in Breda/Heuvel, dicht bij Princenhage.  Ook in deze vestigingen zijn meerdere disciplines werkzaam waarmee wordt samengewerkt waaronder chiropractor Jeffrey LaFlamme. Jeffrey verzorgt bijvoorbeeld regelmatig lezingen en praktijkavonden over core stability. Core stability wordt in de oefentherapiepraktijk bij Anita ook intensief gebruikt om met name bekken-, rug-, nek- en schouderklachten klachten te voorkomen, verminderen en/of op te heffen. Sinds najaar 2009 worden er naar aanleiding van de lezingen en praktijkavonden van Jeffrey ook beweegprogramma's "core stability" gegeven. Deze beweegprogramma's worden geheel of gedeeltelijk door de zorgverzekeraar vergoed.

Vanwege haar affiniteit met diverse sporten, heeft ze in 1999 haar post-HBO diploma sport en oefentherapie behaald en in 2003 haar diploma sportmassage. Sportmassage wordt in de oefentherapiepraktijk toegepast. Sportmassage kan een goede aanvulling zijn op de oefentherapie. Sportmassage wordt overigens niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Vanaf 2005 is Anita werkzaam als bedrijfsoefentherapeut en is onder andere werkzaam voor Kober kindercentra, een grote organisatie in de kinderopvang.

Overige nieuwsberichten