Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Openbare repetitie popkoor BSUR Breda (18.1)
Zingen is lekker! Op het moment waarop je zingt kun je niet chagrijnig zijn. Zomaar een reactie van een lid van BSUR Breda. En zeker bij een koor als dit voel je je extra lekker als we samen met ons zes-koppige combo aan het swingen slaan!

Popkoor BSUR (Be As You Are) bestaat dit jaar alweer 20 jaar. Dat wordt gevierd met een feestelijk jubileumconcert op 26 november. Om nog meer mensen enthousiast te maken om mee te doen nodigt BSUR iedereen die een keertje mee wil komen zingen, van harte uit tijdens de openbare repetitie op 18 januari a.s. in Cultureel Centrum De Koe aan de Ambachtenlaan 1 in Princenhage. De repetitie duurt van 20:00 tot 22:00 uur met om 21:00 een pauze. Vooral mannen en zeker bassen, zijn extra welkom!

BSUR Breda bestaat dus sinds 1991. Het idee om BSUR op te richten is ontstaan na een reis die een gelegenheidskoor eerder maakte naar Polen. Inmiddels telt het popkoor ca. 65 enthousiaste leden. De groep staat sinds 1 januari 2004 onder leiding van Martin Cornelissen.
Bij iedere uitvoering en een keer per maand bij de repetitie wordt BSUR begeleid door een zes-koppig combo.

Het repertoire
Het repertoire bestaat voornamelijk uit bekende popmuziek zoals Brown Eyed Girl (Van Morisson), Don't stop me now (Queen), Mr. Blue Sky (Jeff Lynne), Perfect Day (Lou Reed), This is the life (Amy MacDonald), maar ook Une soir de pluie (Davidovicci / Lhomme) en Nederlandstalig als Sammy (Rames Shaffy), Brabant (Guus Meeuwis) en een jazzy-variant van Aan de Amsterdamse Grachten. Veel composities zijn kundig meerstemmig gearrangeerd door dirigent Martin Cornelissen. 

Concerten
Enige malen per jaar worden er zowel binnen als buiten de regio Breda concerten gegeven. Vaak gebeurt dat op uitnodiging, maar vaak ook op eigen initiatief. Bij deze concerten wordt gewerkt met wisselende opstellingen, beweging, kleding, belichting etc. om ervoor te zorgen dat een concert niet alleen mooi is om te horen maar ook leuk om naar te kijken. Voor meer informatie kijk op www.bsurbreda.nl

Overige nieuwsberichten