Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Kerststal Princenhage jubileert (18.12)


Op 18 december kerststalzaterdag  wordt de kerststal op de Haagsemarkt voor de tiende keer opgebouwd. In de loop der jaren is de stal van een bescheiden optrekje uitgegroeid tot een robuuste stal. Met de voorbereidingen voor de bouw en inrichting van de stal werd reeds enige tijd geleden begonnen. Met wat aanpassingen zal het aanzien van het geheel weer worden verbeterd. Tijdens de opbouw zal het koor van de Smart Ladies enkele optredens verzorgen. Piet de Jongh van Het Roode Hert zorgt voor vuurkorven en serveert glühwein om op deze wijze een bijdrage te leveren een de kerstsfeer! De opening zal op een originele wijze plaats vinden. Het opleidingsorkest van harmonie Cecilia en het kinderkoor Swing zal de opening muzikaal ondersteunen met een concert in de Martinuskerk voorafgaande aan de opening. Kortom, kerststalzaterdag 18 december zal weer een mooie en sfeervolle voorbereiding zijn voor de komende feestdagen! 

KERSTKAARTEN van de KERSTSTAL
Ter financiering van het onderhoud van de stal, beelden en o.a. de aankleding worden ook dit jaar de exclusieve kerstkaarten, waarop onze kerststal is afgebeeld weer verkocht. Deze zijn voorzien van de opdruk Kerststal Princenhage. De familie Bachman is wederom bereid de kaarten te verkopen. De prijs bedraagt € 2,00 per stuk en € 5,00 voor 3 stuks. Suggestie: koop de kaarten om er iemand als surprise of cadeautje mee te verrassen. Het zal zeker worden gewaardeerd. Naast de verkoop van kerstkaarten moet een loterij een financiële bijdrage leveren om onze kosten te dekken. Ook op 18 december zullen de loten aan de man en vrouw worden gebracht. 

De Stichting Kerststal Princenhage spant zich in om in haar jubileumjaar wat extra's te bieden. In Wijkblad Princenhage en op Princenhage.net zal hierover ook het nodige worden gepubliceerd. 

Stichting Kerststal Princenhage


Overige nieuwsberichten