Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Uitrit Princenhage Heilaarstraat naar Ettensebaan afgesloten (21-25.6)
De gemeente Breda heeft besloten om werkzaamheden te verrichten aan de Heilaarstraat tussen de Nieuwe Heilaarstraat en de Ettensebaan. Dat heeft als gevolg dat de bushalte van lijn 4/5 tijdelijk vervalt en dat de uitrit van Princenhage naar de Ettensebaan -de kruising naar de woonboulevard- niet bereikt kan worden. Deze situatie zal duren van 21 tot 25 juni. Doorgaand verkeer zal gebruik moeten maken van de uitrit Zuilenstraat of Tuinzigtlaan. Sluipverkeer richting Etten-Leur is mogelijk via de Liesboslaan, de parallelweg van de Princenhagelaan richting hotel, dan de Princenhagelaan op, links- of rechtsaf. De volledige tekst van het Breda bericht vindt u hierna.

Wegwerkzaamheden Heilaarstraat

De Gemeente Breda start maandag 21 juni met wegwerkzaamheden aan de Heilaarstraat tussen Ettensebaan en Nieuwe Heilaarstraat. Deze werkzaamheden gebeuren in fasen. Eerst wordt het asfalt van de rijbaan vervangen, daarna wordt
het trottoir aan de kant van zorgcentrum Oranjehave herbestraat.Tijdens fase 1 van de werkzaamheden, het verwijderen en opnieuw aanbrengen van de asfaltverharding, is doorgaand verkeer alleen mogelijk voor fietsers en voetgangers. Zonder tegenslag zijn de werkzaamheden op 10 juli afgerond.

Waarom gaat dit gebeuren
Het asfalt van de rijbaan en een deel van het trottoir is in een slechte staat, daarom vervangt de gemeente dit in het kader van regelmatig onderhoud.

Bereikbaarheid
Het werk gebeurt in fasen:

Fase 1, van 21 tot en met 25 juni:
o het verwijderen en opnieuw aanbrengen van de asfaltverharding. Doorgaand verkeer is dan niet mogelijk. Ook de parkeerplaatsen en privégarages zijn dan niet bereikbaar.

Fase 2, van 28 juni tot en met 9 juli:
o het opnieuw straten van het trottoir aan de zijde van zorgcentrum Oranjehave

Busdienst
Ook busverkeer is tijdens fase 1 van de werkzaamheden niet mogelijk in dit deel van de Heilaarstraat. De bushalte woonboulevard is dan ook buiten gebruik van 21 tot en met 25 juni. Op de bushalte komt een verwijzing naar de dichtstbijzijnde bushalte.

De gemeente vraagt uw begrip
De gemeente en de aannemer zijn zich ervan bewust dat de werkzaamheden overlast geven, maar proberen dit tot een minimum te beperken. Zij vragen hiervoor uw begrip. Als u in het bezit bent van een auto, parkeert u deze dan zo dat u de werkzaamheden in de Heilaarstraat niet hindert. Houdt u er bij het ophalen van huisvuil en eventueel grofvuil rekening mee dit aan te bieden op een voor de vuilniswagen bereikbare plaats.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer C. van Dongen van de Gemeente Breda, telefoon (076) 529 93 54. Hij is op werkdagen bereikbaar tussen 8.30-9.00 uur en van 16.00-16.30 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar caa.van.dongen @ breda.nl.

Overige nieuwsberichten