Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Winkelboulevard Princenhage breidt uit met 6000m2 winkels (2.2010)



Vanaf de tweede week van februari gaan de eerste nieuwe winkels open in het nieuwe gedeelte van de Winkelboulevard Princenhage. We zeggen expres Winkelboulevard, omdat het woord Meubelboulevard de lading bepaald niet meer dekt. Van de 6 nieuwe winkels en bedrijven is de helft nou niet echt met meubels bezig. Begin maart zijn de 'officiële' openingen. Met de opening veranderen ook de verkeersstromen. Er is nu bijvoorbeeld de mogelijkheid om vanaf de rotonde bij Ikea door te rijden naar het nieuwe gedeelte. Het aantal parkeerplaatsen is uitgebreid met nog eens 250 stuks.

Hoera, een Mc Donald's (open vanaf 31 maart)
De vestiging die begin maart open gaat is er een van het nieuwe concept. Niet veel tafels en stoeltjes met schreeuwerige reclames maar ruimten in rustige aangepaste kleuren. De vestiging wordt de grootste van Breda met 2 verdiepingen. Het restaurant biedt plaats aan 220 gasten en beschikt over een ruim terras met extra zitplaatsen. Speciaal voor kinderen beschikt het restaurant over een extra groot binnen én een buiten Play Place!
Wil je liever je auto niet uit? Dit McDonald’s restaurant heeft ook een McDrive-thru.

McDrive Breda Woonboulevard is vanaf 31 maart 2010 iedere dag geopend van 9:00 tot 24:00 uur.

Megabike (sinds 7 februari geopend)
Megabike, de super-fietsenwinkel, gaat van een B-lokatie op de Generaal Maczekweg naar deze top-lokatie in Princenhage. De oude winkel gaat dicht.

Blokker Tuin (vanaf 24 maart)
Retailgigant Blokker, groot geworden in huishoudelijke artikelen, gaat de komende jaren focussen op uitbreiding van het concept Blokker Tuin.  'Klanten willen graag de hele tuincollectie zien, en dat is in lang niet alle gewone filialen mogelijk', aldus woordvoerder Mireille Mous. Het assortiment van de tuinwinkels bestaat uit tuinspullen, variërend van complete tuinsets en de populaire buitenkeukens tot barbecuespullen van topkok Herman den Blijker. Het tuinassortiment kan sinds drie jaar weliswaar ook online worden aangeschaft. Volgens Mous nemen de internetverkopen toe, maar wil de klant de meubels graag eerst in het echt zien alvorens tot aankoop over te gaan. Hij kan dan naar een tuinwinkel gaan en het meubilair vervolgens via internet of via de winkel thuis laten bezorgen. De prijs van het tuinassortiment van Blokker valt in het middensegment. We zijn geen prijsvechter, maar bieden wel tegen scherpe prijzen tuinspullen aan.

Jysk meubelen (vanaf 25 februari)

Jysk Meubelen vind je in de omgeving o.m. in Roosendaal en Bergen op Zoom. Jysk is een Scandinavische onderneming onder leiding van Lars Larsen met 1600 winkels in 32 landen, meest in Europa. Het bedrijf is leider op de Europese markt op het gebied van inrichting van badkamers, slaapkamers, woonkamers en... de patio. Ze hebben 15.000 personeelsleden die eigenlijk alleen als missie hebben het verwennen van de klanten met sterke aanbiedingen, de allerbeste service én een geweldige samenwerking tussen de collega's.

Harense Smid (vanaf 31 maart) - weer gesloten sinds 7 juli 2013
De Harense Smid komt met een grote winkel met het hele assortiment. De Harense Smid is een van oorsprong Brabantse winkelketen in consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. Onder het motto Wij zórgen ervoor dat u klant blijft! presenteert de Harense Smid een formule die naast een scherpe prijsstelling vooral in het teken staat van service. Een prettige winkelomgeving, deskundig advies en een eigen reparatiedienst vormen daarbij de belangrijkste ingrediënten.
Het concern heeft momenteel 45 winkels.

Pronto Wonen (sinds 7 februari geopend)
Pronto opent op zondag 7 februari de 17e vestiging in Nederland. Bij Pronto Wonen is het maken van combinaties eindeloos. Want voor zitten, wonen, eten, opbergen, slapen, woonaccessoires en verlichting bent u bij Pronto Wonen aan het juiste adres. Veel uit hun uitgebreide collectie is zelfs direct mee te nemen en dat is voor designmeubelen heel bijzonder..



Overige nieuwsberichten