Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Tennispark Princenhage: genoeg pluimen voor het stadsgesprek!
Zoals jullie misschien wel weten, is een aantal mensen actief aan de slag om het voor elkaar te krijgen een tennispark te realiseren in Princenhage. Wij zijn van mening dat er goede redenen zijn en voldoende belangstelling is om een tennisvereniging op te richten voor zowel Princenhage als voor de omliggende wijken Westerpark, Tuinzigt, Heilaarpark, Heuvel, Haagpoort, Effen en het buitengebied van Princenhage. Princenhage en onze omliggende wijken zijn voor het beoefenen van de tennissport nog steeds afhankelijk van tennisparken in de wijken Haagse Beemden, IJpelaar, Boeimeer, Ruiterbos. De initiatiefnemers vinden het belangrijk dat op loop- of fietsafstand een buitensportactiviteit, een tennisvereniging, wordt toegevoegd, ter bevordering van de sociale en maatschappelijke contacten binnen onze en omliggende wijk(en).

<- De initiatiefnemers. Van links naar rechts  Anouk Stobbelaar,  Lisette van Olphen, Sylvia Brocks, Marian Verheij, Wim Brockx, Wibout van Dort, Merel Mulders, Richard van de Ven, Mechel van Dort en Madeleine Goosen. Klik op de foto voor de film over het stadsgesprek dat inmiddels is gevoerd.

Dit voor zowel de jeugd, volwassenen als ook voor de senioren. Mogelijkheden, zoals samenwerking met de 'buitenschoolse opvang' als ook onderzoek naar het samenbrengen van sport in combinatie met ouderenhuisvesting zijn aandachtspunten.

1. Omdat er meer dan 100 'pluimen' zijn verzameld voor dit initiatief wordt er op 25 maart a.s. een 'stadsgesprek' gehouden. Dit vindt plaats tussen 20 en 22 uur in De Koe.  Wie dat wil meemaken melde zich aan op het adres info @ tennisparkprincenhage.nl

2. Vriend worden voor 10 euro
Word vriend van Tennispark Princenhage (i.o.) door  €10,00 over te maken op bankrekeningnummer 12.89.58.049
t.n.v. E. van Olphen o.v.v. Tennispark. Ook de bonkies, de toekomstige jeugdleden (t/m 12 jaar), kunnen al een klein steentje bijdragen door €2,50 over te maken. Wij zijn heel blij met alle steun! Wil jij ons ook helpen met één of meerdere initiatieven? Ga dan naar onze website en lees hoe je kan helpen!

Alvast bedankt namens de initiatiefnemers: Anouk Stobbelaar



Overige nieuwsberichten