Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Houtpakhuys uitverkocht, start verkoop 'De burgemeesters'

Het was aan het eind nog even doorbijten -een 3 kamer appartement van 275.000 euro is natuurlijk niet voor iedereen bereikbaar- maar nu is het Houtpakhuys aan de Doelen écht uitverkocht en zitten de eerste bewoners al in hun uiterst luxe omgeving op een droomplek in Princenhage. Schonk Schul makelaars zijn inmiddels gestart aan een tweede prestigieus project op vrijwel dezelfde plek, de Burgemeester Luysterburghstraat, genaamd De Burgemeesters. Ook niet weggelegd voor iedereen, het begint bij 1.269.000 gulden. Heeft u belangstelling? Klik dan op meer... hieronder

<-- Het project 'De Burgemeesters' is in de verkoop


De Burgemeesters

In hartje Princenhage worden binnenkort 6 twee-onder-één kapwoningen gebouwd.

De eerste contouren van de nieuwe wijk aan de Doelen zijn inmiddels zichtbaar. De authentieke stijl van deze woningen is goed te zien, als men er langs loopt ervaart men het wooncomfort dat de bewoners straks zullen gaan ervaren. De 6 woningen die gebouwd gaan worden sluiten qua stijl en architectuur perfect aan bij de onlangs gerealiseerde woningen.

De Burgemeesters, gelegen in een hofje aan de Burgemeester Luysterburghstraat, zijn vernoemd naar 6 eerdere burgemeesters uit Princenhage.

De indeling van deze woningen is als volgt:

Via de oprit bereikt u de garage en de entree van de woning. In de hal bevindt zich de trap naar de eerste verdieping, het toilet, de meterkast en de entree naar de woonkamer en de leefkeuken.

De ruime woonkamer die aan de voorzijde is gelegen heeft veel lichtinval door de vele raampartijen. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruime eetkeuken met een moderne keuken. Van hieruit loopt u zo de tuin in via de openslaande deuren. Via de keuken is ook de garage te bereiken. Daarnaast biedt de woningen nog optionele varianten.
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig, de luxe complete badkamer en het separaat toilet. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. De master bedroom bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een douche, een apart ligbad en dubbele wastafel.

Op de tweede verdieping bevinden zich slaapkamer 4 en 5. Door de natuurlijke lichtinval van de dakkapel, die in beide kamers aanwezig is, en de extra ruimte die hierdoor wordt gecreëerd maakt beide kamers tot volwaardige slaapkamers. De extra luxe en comfort in deze woning vindt u o.a. terug in de aanwezigheid van de tweede badkamer op deze verdieping. In de aparte berging is de aansluiting en afvoer ondergrbacht voor de wasmachine en droger.

De tuin is gelegen op het Westen waar u op zonnige dagen in de namiddag en avond heerlijk van de zon kunt genieten.

Prijzen vanaf € 575.000,-- V.O.N. De woningen worden gebouwd op ruime kavels, van minimaal 267 m².

Medio maart is de verkoop gestart. Schrijft u zich nu alvast vrijblijvend in voor dit project via 

nieuwbouw @ schonckschul.com. 

Schonck, Schul & Compagnie 
is een brede, dynamische en servicegerichte organisatie op het gebied van makelaardij en financiële dienstverlening, welke zich onderscheidt door een originele en proactieve aanpak met een topsportmentaliteit.

Schonck, Schul & Compagnie makelaardij en assurantiën is al haast 80 jaar actief in de Bredase vastgoedmarkt en heeft zich met een team van ca. 20 medewerkers gespecialiseerd in het product Wonen en bijzonder bedrijfsmatig onroerend goed. Kenmerkend voor onze proactieve opstelling naar de markt zijn; creativiteit, innovatie, deskundigheid en vastberadenheid.

Gesitueerd in de spectaculair verbouwde Fatimakerk, goed bereikbaar aan de Fatimastraat te Breda met uitgebreide parkeervoorzieningen, waar middels een bijzonder innovatief concept; woonwinkel, kantoor en expositieruimte met elkaar verweven zijn. Geoutilleerd met 650 m2 moderne kantoorruimte met o.a. 6 spreekkamers, 400 m2 winkelruimte en 750 m2 expositieruimte met een vrije hoogte van 11 meter, heeft Schonck, Schul & Compagnie een voor Nederland ongekend en uniek makelaarskantoor. Uiteraard met alle hightech toepassingen en systemen, maar juist ook met ruimte voor zintuiglijke waarneming en beleving. Een winkel/expositieruimte met unieke mogelijkheden; van kleinschalige exposities tot compleet ingerichte real-life modelwoningen op ware grootte in meer dan 3 bouwlagen.

Zoals reeds eerder vermeld, is Schonck, Schul & Compagnie een proactief en creatief makelaarskantoor; wij houden niet van afwachten; wij wachten niet op oplossingen, wij bedenken oplossingen!

Overige nieuwsberichten